Wintercursus 2024

In 2024 zal de wintercursus plaatsvinden op 20 januari, 17 februari en 16 maart op Stoeterij de Breidablik.
Opgeven kan via cursus.sunnanvindur@gmail.com. De kosten voor 3 dagen les zijn €102,-

De wintercursus wordt in 2024 verzorgd door Alissa de Winter dus stelt ze zich hieronder voor:

Mijn naam is Alissa de Winter en sinds 2016 VIT-basis instructeur in de regio Zuid-Holland. De lessen die ik geef bestaan uit meerdere componenten: we leren samen van jouw paard, ik leer van jou en jij hopelijk veel van mij.

Ik geef veel praktische aanwijzingen die je na de training zelf makkelijk kunt reproduceren. Ik heb tijdens de les veel oog voor jouw houding en de inwerking hiervan op het paard hetgeen zich weer doorvertaalt in zijn of haar gangen. Ik vind het fantastisch als ik ruiters kan helpen om hun doel te behalen en zou het dan ook heel leuk vinden als ik jou tijdens de wintercursus weer een stukje verder op weg mag helpen.

Ik vind dat het krijgen van les naast leerzaam ook echt heel leuk moet zijn, voor jou en je paard. Je hoort mij weleens de volgende aanwijzing geven: “Deze oefening gaat echt heel goed, voor een 10 mag er nog een glimlach bij!”

Ik heb een aantal van mijn lesklanten gevraagd om kort wat over mijn manier van lesgeven te vertellen, zij zijn namelijk de echte ervaringsdeskundigen.

Myrna: Het is Alissa gelukt om een angstige ruiter en onzekere jonge IJslander samen te laten groeien tot een harmonieuze combinatie. Met haar optimistische en energieke houding haalt ze echt het beste in ons naar boven en blijven we groeien.

Marleine: De lessen van Alissa hebben gezorgd voor een betere verbinding tussen mij en mijn paard, steeds beter leer ik mijn paard ‘te verstaan’. Alissa’s enthousiasme en positiviteit maken dat ik elke week weer uitkijk naar de lessen!
Natasja: Duidelijk, altijd enthousiast, behulpzaam. Het voelt heel veilig en de lessen zijn altijd leuk.

Astrid: Les van Alissa heeft mijn kinderen en mij heel veel rijplezier gebracht. Alissa geeft positieve aanwijzingen waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en je steeds vertrouwder wordt met je paard. Ik heb elke keer weer veel zin in de les.