Wedstrijden voor 2018

Beste leden van Sunnanvindur,

We hebben al een kleine start gemaakt met het wedstrijdseizoen van 2018 met de nieuwjaars-wedstrijd. Het echte werk gaat beginnen op 25 maart met de Lente Indoor bij Manege het Zwarte Water in De Mortel. De inschrijving hiervoor zal binnenkort open gaan, dus schrijf hem vast in je agenda! Voor het komende jaar zijn er nog wel wat veranderingen die ik graag op deze manier aan jullie wil mededelen.

Alle communicatie zal verlopen via een nieuw e-mailadres zodat het voor ons met het organiseren wat overzichtelijker wordt. Het nieuwe mailadres is wedstrijd.sunnanvindur@gmail.com. Hier kun je je ook opgeven als vrijwilliger. Alle hulp is welkom!

Nu zijn jullie van ons gewend dat je als lid korting krijgt op het inschrijfgeld van onze wedstrijden. Van oudsher was dit altijd € 2,50 per gangenproef. Omdat dit met het nieuwe inschrijfsysteem niet meer zo handig is hebben we gekozen om te gaan werken met kortingsvouchers. Per wedstrijd komt er een voucher beschikbaar. Bij de inschrijving, op Facebook en op de website zullen we de vouchercode bekend maken zodat jullie, als lid, hier gebruik van kunnen maken. Voor de Lente Indoor zal het LISV18 worden met als waarde € 5,00 en deze kan per inschrijving ingezet worden.

Aan het eind van het wedstrijdseizoen hebben wij met alle organisatoren een overleg. We bespreken het afgelopen seizoen met alle plus- en minpunten. Een van deze punten was de vele uitschrijvingen die wij als organisatoren te verwerken krijgen. We hebben daarom met zijn allen besloten om alleen het inschrijfgeld retour te storten wanneer de uitschrijving gebeurt met een (dieren-)artsen verklaring.

We hopen op een mooi en gezellig seizoen en we zien jullie graag op een van de wedstrijden!

Namens het bestuur,

Maartje Gieling – van der Zwaan.

Wedstrijden 2018

25-03-2018 Lente Indoor (sport)
12-05-2018 Outdoor Oudenbosch (kwalificatie)
01-09-2018 Clubkampioenschappen (regionaal)
07-10-2018 Outdoor Langegracht (kwalificatie)