Nieuwjaarsrit bij de familie Jasper

Het is voor ons de eerste keer dat wij een rit meedoen bij Sunnanvindur. Een aantal dagen voor de rit hadden we samen besloten meer activiteiten mee te gaan doen met onze paarden en er bleek nog plaats te zijn voor de nieuwjaarsrit. Het zou een rustig ritje worden met een kleine eenvoudige lunch…

 

Zondag 6 januari vroeg opgestaan en de paardjes geladen om vanuit Oisterwijk naar Veldhoven te gaan. Wij waren als eerste aanwezig en hebben onze paardjes gestald in een van de speciaal gemaakte paddocks. Alles was super verzorgt met koffie, thee, taart en cake. Paardjes na de koffie opgezadeld en een heerlijk ritje gemaakt. Het terrein was leuk afwisselend en alle paarden erg braaf! We waren met ongeveer 20 paarden en zo regelmatig met iemand kletsen was ook erg leuk. Bij terugkomst konden de paardjes weer lekker op de paddock en was de “eenvoudige” lunch klaar.

 

Nou eenvoudig en klein was de lunch zeker niet want er was heel goed gezorgd voor ons. Direct aansluitend was ook de nieuwjaarsborrel en sloten er vele andere van de club aan. Ook was er nog een groepje die vanuit de Breidablik te paard naar Veldhoven waren gekomen.

Al met al een leuke dag met fijne mensen en paarden. Familie Jasper bedankt voor de goede verzorging van mens en paard!

 

Iris & Stein Cools