Lente indoor

We beginnen niet heel vroeg zodat iedereen toch nog een beetje kan uitslapen en even rustig kan wennen aan de zomertijd! (Vergeet niet de klok een uur vooruit te zetten!) Verder sluit de wedstrijd nu mooi aan op de ALV van Sunnanvindur. Heb je je nog niet aangemeld voor de ALV? Doe dit dan alsnog door een mail te sturen naar bestuur.sunnanvindur@gmail.com

In deze link vinden jullie het programma en de startlijsten: https://ticker.icetestng.com/event.cfm?id=58c32f67-6db2-49e7-b2e1fdf0ded1844a&lang=en_US. Check even of alles er goed in staat. Mocht er nog iets aangepast moeten worden, dan kun je dit per mail aangeven. De mail kan naar wedstrijd.sunnanvindur@gmail.com en graag uiterlijk 24 maart 2023 18:00 doorgeven. Alles wat na deze tijd wordt doorgegeven wordt niet meer verwerkt. 

Het adres is Weverslo 4, 5815 CA te Merselo. Het verzoek van de locatie is om te parkeren op het parkeerterrein met de auto en trailer. Aan de andere kan van het hek van het parkeerterrein is er dan mogelijkheid om een prikwei te maken. Zo kun je alsnog een prikwei maken die dichtbij je auto is, zonder het terrein kapot te rijden met de auto’s. Graag eigen hooi meenemen en het terrein weer netjes achter laten.