Hester van Bekhoven stelt zich kandidaat

Met enthousiasme stel ik me kandidaat voor het voorzitterschap van onze geweldige IJslandse paardenclub Sunnanvindur. Het zat al langere tijd in mijn gedachten om wat voor en met de club te ondernemen. Het is heel leuk om na te gaan welke inspirerende voorzitters mij al voorgingen en om de taken over te kunnen nemen van Roos.

 Elk van de voorgangsters (vrouwen nemen hierin het voortouw!) had een eigen manier van voorzitten en het leggen van een focus op de club en haar activiteiten. Mijn visie voor het komende jaar omvat het organiseren van diverse evenementen, van leerzame workshops met diverse onderwerpen en gezellige bijeenkomsten waar eenieder hun ervaringen kan delen. Ik word op mijn wenken bediend omdat we komend jaar het 45-jarig jubileum vieren van Sunnanvindur. Het vertegenwoordigt de kracht van een groep met grote diversiteit die verbonden is door de overkoepelende liefde voor het IJslandse paard.

Met de benen in de klei, net als de paarden in de wei!

Je bent dus van harte welkom op 7 januari op de Breidablik om Hester in te stemmen al voorzitter en het nieuwe jaar in te luiden samen met Sunnanvindur. Voordat de ALV van start gaat kan er nog een rit gereden worden vanaf de Breidablik.  Voor deze rit zijn er twee opties, de standaard rit en een wat rustigere rit voor jongere of oudere paarden. Aanmelden voor de standaardrit kan bij bestuur.sunnanvindur@gmail.com en voor de rustigere rit bij penningmeester@sunnanvindur.nl, liefst voor 3 januari.