Leden van Sunnanvindur kunnen deelnemen aan de diverse activiteiten. Soms wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Daarnaast heb je via de vereniging de mogelijkheid veel mensen te leren kennen die net als jij besmet zijn met het ijslandervirus!

Het verenigingsjaar loopt van 1 september tot en met 31augustus.

Dit zijn de kosten van een lidmaatschap:

• Lid zonder toezending Vindsvisir: € 11,50 per verenigingsjaar
  • Lid met toezending Vindsvisir: € 23,00 per verenigingsjaar.

Indien u zich lopende het verenigingsjaar aanmeldt als nieuw lid, zijn de volgende contributies voor het eerste jaar van toepassing:

• Tot 1juni  het volle tarief
  • Vanaf 1juni tot en met  31 augustus kosteloos daar er in de zomermaanden weinig tot geen activiteiten georganiseerd worden.

Vanaf het moment dat u zich heeft ingeschreven, kunt u deelnemen aan de activiteiten.

Opzeggen van het lidmaatschap kan tot de laatste dag van het lopende verenigingsjaar, dit is dus tot en met 31 juli .

U kunt zich aanmelden of afmelden als lid door een e-mail met uw gegevens te sturen naar: bestuur.sunnanvindur@gmail.com.

Contributiebetaling gaat vanaf september 2017 via de automatische incasso.

Dit scheelt voor u werk, maar vooral ook voor de penningmeester. Een machtingskaart kunt u hieronder downloaden. Deze kunt u invullen en opsturen naar: bestuur.sunnanvindur@gmail.com.

PDF Machtingskaart Contributie